Η εταιρεία Α. Κιούπης και Σια ΟΕ ιδρύθηκε το 1981 από τον Αθανάσιο Κιούπη και ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοποδηλάτων και ποδηλάτων. Η εταιρεία αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Αθανασίου Κιούπη η οποία υπήρχε στον χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1960.

Κυριότεροι κλάδοι της δραστηριότητάς της αποτέλουν τα ελαστικά και οι αεροθάλαμοι μότο και ποδηλάτων καθώς και τα κράνη ασφαλείας των αναβατών. Επίσης εισάγουμε μπαταρίες μότο, μπαγκαζιέρες, αντικλεπτικά μότο και ποδηλάτων, παρμπρίζ και αλυσίδες κίνησης.

Η εταιρεία είναι ευρέως γνωστή στο χώρο για τη διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές για τον καταναλωτή. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το ότι διαθέτουμε προϊόντα με ίσως την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής στην ελληνική αγορά.

Αυτή η φιλοσοφία είναι και ο κύριος λόγος για την συνεχή και επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο για περισσότερα από 60 χρόνια.

Η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας από τον Έλληνα καταναλωτή μας δίνει την επιβεβαίωση να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και εμμονή στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές για πολλά ακόμη χρόνια.

Η συνεχής ενημέρωση μας για όλους τους πιθανούς κατασκευαστές ανά τον κόσμο των προϊόντων που εμπορευόμαστε και η αδιάκοπη αναζήτηση των πιο ποιοτικών και ανταγωνιστικών από αυτούς, είναι και η εγγύηση ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή τα προϊόντα τα οποία χρειάζεται.

Η έδρα της εταιρείας και οι  αποθήκες βρίσκονται στην οδο Μαραθώνος 38,  σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Η μικρή απόσταση από τα περισσότερα πρακτορεία μεταφορών και την Εθνική οδό διευκολύνει τόσο την παραλαβή των εμπορευμάτων όσο και την διακίνηση τους σε όλη την Ελλάδα.